Jane Starz (janestarz) wrote in larp_nl,
Jane Starz
janestarz
larp_nl

 • Mood:

De beste larp die je ooit gespeeld hebt?

Er zijn zoveel evenementen en zoveel characters, dat ik nu eens benieuwd ben:

Wat was voor jou de leukste LRP en waarom?

Voor mij was het Lands in Exile II, omdat mijn character totaal niet met het plot meeging en met 2 andere spelers gewoon ontzettend veel goeie dingen beleefd en bespeeld heeft. Tranen met tuiten huilen, goeie roleplay, een queste die gewoon helemaal aangepast wordt, zieke geesten, en leuke spelers.

(Voor mensen die geinteresseerd zijn in dit verhaal, zie ook mijn Website, waar veel verhalen te lezen en foto's te zien zijn).
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 4 comments
Twijfelaartje. Hier moet ik een verschil maken... als speler of als iets anders.

Als speler heb ik het meeste lol gehad op Lands in Exile I & II. Ik ben een behoorlijk kritische speler, in alle opzichten (mezelf inclus ;-)), maar ik heb weinig aan te merken. Goed speelbaar regelsysteem, geen neiging tot powerplay, weinig tot geen calls, lekkere gevechten, geen pretenties zoals Goden en gewoon lekker spel waar je je mee kan bemoeien als je er zin in hebt en langs je heen kan laten gaan als je wat anders wil doen. None of this "Apocalyptic wereallgonnadie"-crap.

Als monster / spelleiding hou ik het op SR I & III. SR I was leuk omdat het gewoon een leuk spel was met een goede monstercrew en veel verschillende rollen voor me. Het was nog vroeg in mijn larpcarriere en het was erg cool om zoveel rollen te spelen waarin ik me prima vermaakt heb.
Als spelleiding ben ik gezegend met een geweldige groep spelers binnen Knowledge, die spel oppakken en gewoon gaan spelen. Het roleplayniveau ligt hoog, dippen is minimaal en ik krijg weinig tot geen regelvragen naar mijn kop. Daarnaast heb ik daar ook een crack DPC crew die me bijstaat en de wereld gewoon een behoorlijke diepte geeft door dingen zoals lessen, geschiedenis en mystiek.
Mijn beste larp tot nu toe was zeker weten moots II vorig jaar.
Anderhalf uur ic huilen omdat je geliefde dood gaat. gedichten voor lezen.. je broeders en zusters om je heen.. samen met een boom over die koude (letterlijk!) ijswereld lopen in de hoop dat je een domme fae tir tegen komt die je echt wel zou hebben dood gemaakt in je boosheid.

Yep.. echt heftig :)
Sum 2004 vind ik tot nu toe mijn beste larp.

Ik had een megaload aan plot wat ik allemaal moest uitspelen, er kwam nog veel meer bij van andere mensen die ineens met de drow op quest wilden, een zooitje engelen die ons zonder pardon wilden afmaken, mijn personage die heel graag paladijn wilt worden maar steeds van binnen zijn Huis compleet ( en onwetend lol) wordt tegengewerkt, een factie die geweldig spel levert en een geweldige quest op zaterdagavond. Ook al was ik onderkoeld, verregend, in zware dip vanwege het OC wegvallen van 3 personages en IC wegvallen van 2 anderen, ik vind de sum van dit jaar nog steeds geweldig om aan terug te denken.
Moeilijk moeilijk...ik moet toch denken dan aan aan de Formaterra/SR special (kom op, eerste keer Ezra) afgelopen SRIII, omdat Ezra toen echt liep als een trein en ik het met Sander eens moet zijn dat Knowledge echt heel mooi in elkaar steekt nu. Maar de afgelopen BBB was ook heel erg fijn. Eindelijk egocentrisch en gemeen mogen zijn als je verder vooral do-gooder bent is heel erg leuk :D. Bovendien vond ik die larp ook verder heel goed. Evenwichtig in alle opzichten.